joi, 2 iunie 2016

Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016

Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016




     Invitatiile de nunta pentru 2016 dau tonul pentru evenimentul tau, iar mai frumoase decat cele din 2016 nu au fost niciodata. De la invitatiile de lux la invitatiile rustice, anul viitor se poarta literele cu foita de aur, dar si invitatiile cu monograma, care dau o nota personala unei nunti de poveste.
Cele mai hot invitatii de nunta pentru 2016 te vor inspira si pe tine daca esti viitoare mireasa pentru ca aceste opere de arta pot fi realizate astfel incat sa fie in ton cu personalitatea ta.
Si pentru ca fiecare detaliu conteaza, incepand de la linia plicului la modelul invitatiei si terminand cu stilul literelor si cu mesajul transmis, a venit timpul sa ne familiarizam cu cele mai noi tendinte de nunta in materie de invitatii.
Linia plicului
Primul lucru pe care oaspetii il observa la invitatii este linia plicului. Cu cat aceasta este mai deosebita, cu atat invitatiile sunt mai atractive.
       
Putina stralucire
Adauga o nota de glamour nuntii tale folosind accente stralucitoare in tonuri metalice pentru invitatii.

Seturi de lux
Trimite un set intreg de papetarie cu invitatii, carduri si mesaje Save the date cu taieturi laser sau cu buzunar care sa fie in tin cu schema de culori folosita in ansamblul nuntii.

   
Invitatii cu motive geometrice si detalii grafice
Fatetele, patratele, triunghiurile sunt ideale pentru nuntile moderne pentru ca liniile indraznete ofera un aer contemporan acestor produse de papetarie.
                                                                                              
Invitatii cu fotografia mirilor
Ce poate fi mai dragut decat invitatiile de nunta care ii infatiseaza pe miri?





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu