miercuri, 1 iunie 2016

Cum sa iti aleg rochia de mireasa in functie de forma corpului







Cum sa iti alegi rochia de mireasa in functie de forma corpului





      Fiecare dintre noi femeile ne plangem mereu ca nu ne place ceva la corpul nostru si prin urmare nu ne putem imbraca cu orice, asta se intampla des in viata de zi cu zi. Dar ce ne facem atunci cand urmeaza sa ne casatorim si nu stim ce rochie sa alegem astfel incat sa ne avantajeze din toate punctele de vedere?
     Conform clasamentului facut de diversi designeri, corpul femeii are urmatoarele tipuri de forme:
  • Corpul in forma de clepsidra: este cel mai armonios, iar norocoasele unui astfel de trup au bustul si soldurile mai proeminente si talia subtire.
Pentru acest tip de corp, este recomandata o rochie de mireasa stil sirena, mulata , cu spatele gol si dantela aplicata in jurul bustului.

rochie-mireasa-mayafashion-1
rochie-mireasa-mayafashion-4
  • Corp in forma de mar – daca esti posesoarea unui astfel de trup, stii bine ca zona cu probleme, indiferent de greutate, o reprezinta talia.Sfatul dat de specialistul nostru este o rochie de mireasa cu talie inalta si cordon sub bust (pentru a pune in evidenta zona cea mai subtire), iar ca si material folosit aceasta recomanda voalul de matase.
rochie-mireasa-mayafashion-3

  • Corp in forma de para – posesoarele unui astfel de corp au evidentiata zona soldurilor si a posteriorului.Designerul Mariana Florea recomanda doua tipuri de rochii:1. Rochie in forma de A-line – aceasta poate fi din dantela sau tafta de matase.
rochie-mireasa-mayafashion-51
rochie-mireasa-mayafashion-61

2. Rochia stil printesa cu talie inalta – este cel de-al doilea model recomandat pentru o astfel de silueta. Avand soldurile mai mari, dorim sa le ascundem si vom reusi purtand o rochie printesa cu mult volum in partea de jos (nimeni nu va sti ce se ascunde sub fusta ampla cu multe straturi de tul).

rochie-mireasa-mayafashion-7rochie-mireasa-mayafashion-8


  • Corp in forma de capsuna – exista si femei care au corpul mai lat in partea de sus si mai subtire in cea de jos. Acest tip de corp este evidentiat prin umerii lati sau sani proeminenti, in dezechilibru cu talia si soldurile inguste.Pentru un astfel de corp trebuie evitata rochia fara umeri sau mulata pe corp. Recomandarea este rochia cu maneci mulate fara umeri umflati, usor fluida in partea de jos, insa cu volum pentru a echilibra vizibil corpul.
rochie-mireasa-mayafashion-9rochie-mireasa-mayafashion-10

  • Corp cu forma usor dreptunghiulara – aceste femei au corpul drept, fara prea multe forme.Recomandarea specialistului este rochia inchisa pe gat cu un decolteu adanc ascuns sub dantela, cu un accesoriu minimalist sau cu un cordon subtire in talie. Partea de jos a rochiei ar fi bine sa fie cat mai ampla pentru a pune in evidenta talia marcata.

rochie-mireasa-mayafashion-11




rochie-mireasa-mayafashion-12



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu